vrijdag 26 september 2008

Shopping en sight-seeing in KathmanduNa de vorige dag die voor de meenste onder ons 36uur had geduurd zonder al te veel slaap, was een goede nachtrust geen overbodige luxe. Vandaag werd alles in gereedheid gebracht voor morgen, de perikelen voor zij die achteraf nog door trekken naar Tibet zijn van de baan, materiaal werd gehuurd of gekocht en de reistassen gemaakt. Morgenvroeg is het om 5uur vertrekken naar de luchthaven. Tussen de regenbuien door is er een opening met zon voorspeld zodat de mogelijkheid bestaat dat we nog kunnen opstijgen ook. ... We will see. Voor de dagen daarna hangt er veel regen en sneeuw in de lucht, de tweede klip die we moeten passeren zal dan ook de La Zetta pas overtrekken worden. ... We will see.
Bij de toeristische activiteiten ondermeer de tempel met de lijkverbranding, koken kursus in het restaurant en Kathmandu met veel volk op straat maar geen verlichting.
Marleen had een sponsor actie voor een weeshuis hier ter plaatse opgezet en is deze morgen de opbrengst gaan afgeven, welke in dankbaarheid aanvaard werden.

3 opmerkingen:

merapeak2008 zei

Heel veel succes met de beklimming van de Mera Peak. Vanuit Landegem supporteren we dat het jullie lukt. Geniet er van en hou het veilig !
Kathleen.

Wim zei

Ik wens de groep een prachtige trekking toe boordevol mooie ervaringen en een goede teamgeest.
En natuurlijk wil ik mijn broer Eddy Ruythooren nog eens extra aanmoedigen!
Anne Ruythooren

freddy zei

Veel succes met jullie avontuurlijke klimtocht aan de andere kant van de wereld.
Zeg tegen Philippe dat hij zijn "peak(je)" warm moet houden zodat ie niet afvriest!
Groeten vanuit Gent van Freddy en de bende van vynckier.