vrijdag 26 september 2008

2809 Katmandu


Kathmadou Zondag

Na een vlucht zonder problemen, maar wel goed dooreen gerammeld op het vliegtuig, genieten we van het hectische maar aanstekelijke Kathmadou. Vandaag wel iets minder hectisch dan anders, wat het is autoloze zondag tegenvolge van een aangekondige betoging. Het zicht dat we op de Himalya te zien kregen vanuit het vliegtuig is echt betoverend. Onze wonderwall! Binnen twee dagen gaan we er met volgende goesting tegenaan. Dan splitst te groep de eene richting Anapurna met de bus, de rest richting Everest met het vliegtuigje naar Lukla.
Op de vluchthaven wachten Karna de gids en onze kok ons op met bloemen kransen, de bagage gaat het dak van het busje en wat later zitten we in de tuin van het International Guest house thee te slurpen. Johan weet met een speciale deal onze euros in roupies te wisselen, nu maar hopen dat deze transactie de internationale geldmarkt niet verder verstoord. Morgen is het check-up van het materiaal, bijkopen wat er nog onbreekt en voor Karna een berg zaken regelen. Vanavond besluiten we met een buffet met ons alle in het Guesthouse, 5€ de man tout compris.
Hier in Kathmandou valt de electriciteit niet uit maar valt hij af en toe in, daarvan profiteer ik om dit berichtje tot bij jullie ter krijgen.

1 opmerking:

Runa zei

Ik wens jullie allen veel succes, maar vooral veel genot daar op die hoge toppen...een dikke knuffel aan Marleen van Runa, Aminata, Aliou, Frauke en ...allez pakt er Miguel ook maar bij!